Можливостi використання мобiльних додаткiв для розвитку iншомовної мовленнєвої компетенцiї студентiв - Гріччіна, А. В.; Гриччина, А. В.; Hrichchina, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті розглянуто особливості мобільного навчання на сучасному етапі його розвитку, окреслено специфіку й можливості окремих мобільних додатків для вивчення іноземних мов, визначена їхня функція у навчальному процесі, обґрунтована ефективність їх використання для розвитку іншомовної мовленнєвої компетенції студентів.
Возможности использования мобильных приложений для развития иноязычной речевой компетенции студентов
Capabilities of mobile applications for the development of students’ foreign language competence
Keywords: мобільне навчання; дистанційна освіта; мобільний додаток; мовна програма; іноземна мова; мобильное обучение; дистанционное образование; мобильное приложение; языковая программа; иностранный язык; mobile learning; distance education; mobile application; language learning program; foreign language; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.90.0.178