Удосконалення організації дорожнього руху на ділянці просп. Перемоги м. Харків - Бреславець, Антон Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – удосконалення організації дорожнього руху на ділянці просп. Перемоги м. Харків. Об'єкт дослідження – дорожній рух на ділянці просп. Перемоги м. Харків. Предмет дослідження – організація дорожнього руху на ділянці просп. Перемоги м. Харків. Метод дослідження – натурно-аналітичний. У дипломній роботі розглянуто питання щодо аналізу методів удосконалення організації дорожнього руху. Надана характеристика об’єкту дослідження. В якості заходу з удосконалення організації дорожнього руху запропоновано впровадження координованого управління дорожнім рухом по просп. Перемоги. Оцінка ефективності впровадження запропонованих заходів показала зміну економічних, екологічних та соціальних показників. Інформація про впровадження: результати роботи можуть бути впроваджено Департаментом будівництва та дорожнього господарства Харківської міської ради.
Keywords: організація дорожнього руху; координоване управління дорожнім рухом; інтенсивність транспортного потоку