Удосконалення методики необхідної кількості зарядних станцій електромобілів - Ричик, Антон Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – інфраструктура зарядки електромобілів. Мета дослідження – обгрунтування оптимальної кількості зарядних станцій для електромобілів. Метод дослідження – оптимізація кількісних і якісних параметрів розміщення зарядних станцій для електромобілів. В дипломній роботі наведено дослідження техніко-експлуатаційних властивостей зарядних станцій електромобілів, які найкращим чином відповідають вимогам користувача для даних умов експлуатації; обгрунтування перспективного розвитку інфраструктури розміщення зарядних станцій для електромобілів.
Keywords: електросилова установка (ЕСУ); акумуляторна високовольтна батарея; електроніка; інвертор; потужність