Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Теорія та методи наукової творчості» : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Назаров, О. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки для самостійної роботи з практичних занять призначаються для студентів за напрямом підготовки 274 «Автомобільний транспорт» денної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр з дисципліни «Теорія та методи наукової творчості», яку вивчають на третьому курсі у 6-ому семестрі. Призначені для бакалаврів усіх форм навчання зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
Keywords: критерії перевірки результатів вимірювання параметрів; перевірка статистичних гіпотез; довірчий інтервал; критерій Ірвіна; 629.01