Розробка фронтального навантажувача вантажопідйомністю 2 т - Голуб, Ігор Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проект присвячений розробці одноковшевого фронтального навантажувача вантажопідйомністю 2 т. У роботі визначені конструктивні параметри, а також розраховані і розроблені основні вузли навісного навантажувального устаткування. Розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. Визначені економічні показники проектованої машини.
Keywords: навантажувач стріл; ківш; тяговий розрахунок; навантаження; гідроциліндр; напруження; надзвичайна ситуація