Вакуумний пiдсилювач гальмiвної системи автомобiля - Шуклiнов, Сергiй Миколайович; Шепеленко, Ігор Георгійович; Скляров, В’ячеслав Миколайович; Клименко, Валерій Іванович; Руденко, Леонід Володимирович; Івченко, Олексій Васильович (My University, 2002)
Вакуумний підсилювач гальмівної системи автомобіля, який містить двокамерний корпус, у середині якого послідовно розташовані ущільнені між собою два поршні, що утворюють дві вакуумні та дві повітряні порожнини, що сполучаються за допомогою каналів, який відрізняється тим, що канали, що з'єднують повітряні порожнини, виконані у поршні другої камери, а корпуси обох камер мають однакові габарити.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи