Фактори формування інтеграційної науково-технічної складової стратегії інноваційного розвитку країни - Покатаєва, К. П.; Попкова, К. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
У статті обґрунтовано місце міжнародної науково-технічної інтеграції у стратегії інноваційного розвитку економіки України, розкрито роль та означено заходи державної підтримки міжнародного науково-технічного співробітництва, визначено основні напрямки формування інтеграційної складової державної науково-технічної стратегії.
Keywords: науково-технічне співробітництво; інтеграція; інноваційний розвиток; стратегія; державна підтримка; економічне зростання; scientific and technical cooperation; integration; innovative development; strategy; state support; economic growth; 338.1