Дослідження робочих характеристик гальмівних механізмів легкових автомобілів - Слива, Євгеній Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі ми дослідили та удосконалили характеристики гальмівного механізму. Розглянуто принцип роботи АБС, що полягає у недопущенні гальмівних коліс до блокування при максимальному використанні властивостей щеплення колеса з дорожнім покриттям. Також приведена характеристика роботи АБС.
Keywords: ПРОЦЕС ГАЛЬМУВАННЯ; ДИСКОВІ ГАЛЬМА; РЕГУЛЯТОР ГАЛЬМІВНИХ СИЛ; ЕНЕРГЕТИЧНИЙ БАЛАНС; СТІЙКІСТЬ АВТОМОБІЛЯ; АНТИБЛОКУВАЛЬНА СИСТЕМА ГАЛЬМУВАННЯ