Спосiб магнiтно-iмпульсної обробки тонкостiнних металевих заготiвок з використанням узгоджувального пристрою - Аргун, Щасяна Валiковна; Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Смирнов, Дмитро Олегович; Трунова, Iрина Сергiївна; Чаплигiн, Євген Олександрович; Щиголєва, Свiтлана Олександрiвна (My University, 2012)
Спосіб магнітно-імпульсної обробки тонкостінних металевих заготівок з використанням узгоджувального пристрою, що полягає в деформуванні заготівки з застосуванням індукторної системи, в якій індуктор виконують у вигляді вторинної обмотки узгоджувального пристрою, який має форму циліндричного витка з внутрішнім отвором у вигляді зрізаного конуса, а заготівку розміщують з боку більшої основи зрізаного конуса, який відрізняється тим, що індуктор виконано суміщеним з вторинною циліндричною обмоткою узгоджувального пристрою на одній з торцевих поверхонь вторинної обмотки.
Keywords: металообробка