Технологія розподіленого доступу для інформаційного web-порталу - Матвієнко, Антон Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В кваліфікаційній роботі були розглянуті особливості технологій які використовуються при розробці сайтів. Також були розглянуті різноманітні теоретичні аспекти та підводних каменів при розробці сайтів. Були проаналізовані нові тенденції front-end та back-end, проаналізовані аналоги, знайдено їх недоліки, за допомогою яких було створено веб-сайт згідно із заявленим технічним завданням. Об'єкт дослідження – процес створення технології розподіленого доступу для інформаційного web- порталу. Мета роботи – розробка веб-додатку який дозволить організувати технологію розподільного доступу користувачів до Web-порталу. Предмет дослідження – інформаційно-навчальний web-портал створений з допомогою технології розподіленого доступу інформаційного web-порталу.
Keywords: розподілений доступ; середовище phpmyadmin; субд mysql; javascript; html; css; php