Дослідження методів апроксимації перехідних характеристик перетворювачів тиску - Копа, Кирил Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі бакалавра проведені дослідження методів апроксимації перехідних характеристик вимірювальних перетворювачів тиску. Обгрунтовано вимоги до методів апроксимації перехідної характеристики перетворювача тиску. Досліджено вплив вибору методу апроксимації на достовірність апроксимації перехідної храктеристики перетворювача тиску.
Keywords: апроксимація; датчик; достовірність; інформаційно-вимірювальна система; метод; перетворювач тиску; перехідна характеристика; часовий аналіз; частотний аналіз.