Електромобіль з інерційним акумулятором кінетичної енергії - Смирнов, Олег Петрович; Борисенко, Анна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Електромобіль з інерційним акумулятором кінетичної енергії містить тягову електричну машину, яка механічно зв'язана з колесами, перетворювачем напруги, акумуляторною батареєю. Додатково встановлений інерційний акумулятор кінетичної енергії, що складається з маховика та оберненої електричної машини, яка через перетворювач напруги електрично зв'язана з акумуляторною батареєю та тяговою електричною машиною
Keywords: електромобіль; електромобіль з інерційним акумулятором; енергозберігаючі технології; автомобільний транспорт