Підготовка абразивного матеріалу для чищення деталей автомобілей - Федоскіна, О. В.; Єрісов, М. М.; Fedoskina, O. V.; Yerisov, M. M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Обґрунтовано можливість отримання колотого дробу із заданими характеристиками для піскоструминної установки абразивного очищення автомобіля. Як дробильний агрегат використовується вібраційна щокова дробарка з приводом інерційного типу. Наведено результати експериментальних досліджень впливу параметрів дробарки на процес подрібнення матеріалу.
Preparation of abrasive material for cleaning car parts
Keywords: колотий дріб; абразивне очищення; вібраційна щокова дробарка; процес; піскоструминна установка; prickly drill; abrasive cleaning; vibrating shock shotgun; process; blasting uni; 621.926.9:621.926.084