Проведення інженерно-геодезичних вишукувань та складання цифрового плану підземного пішохідного переходу на км 522+175 автомобільної дороги загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський для розробки проєкту капітального ремонту - Чорножук, Вікторія Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У результаті виконання кваліфікаційної роботи було здійснено огляд сучасних геодезичних приладів, а також надано характеристику об'єкта, де проводилися геодезичні вишукування. Розглянуто топографо-геодезичну забезпеченість району робіт і технологію створення цифрових топографічних планів. Було складено план ділянки розташування автомобільної дороги. До роботи додаються текстові та графічні додатки.
Keywords: огляд сучасних приладів; характеристика району розташування ділянки автомобільної дороги; проведення геодезичних робіт