Дослідження впливу показників сумішевих бензинів на витрату палива - Ковбаса, Владислав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі було проведено аналіз альтернативних видів палива. Проаналізовано експлуатаційні фактори, що впливають на витрату палива. Проведено аналіз програм України про використання альтернативних видів палива на автомобільному транспорті. Описано експеримент в лабораторії кафедри ТЕСА зі зміни витрати палива на автомобілях при використанні різних бензинів. Також описаний експеримент, проведений в дорожніх умовах. Висвітлено питання з охорони праці при проведенні експерименту.
Keywords: АЛЬТЕРНАТИВНІ ВИДИ ПАЛИВА; КЛАСИФІКАЦІЯ; ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ФАКТОРИ; АВТОМОБІЛЬ; ЕКСПЕРИМЕНТ; ДОСЛІДЖЕННЯ; СУМІШЕВІ БЕНЗИНИ; ПАЛИВНА ЕКОНОМІЧНІСТЬ