Удосконалення системи доставки вантажів ПРАТ «ОХТИРСЬКИЙ ПИВОВАРНИЙ ЗАВОД» - Чорнощока, Наталія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі представлено методику визначення раціональної вантажності автомобілей. Визначено раціональну вантажність автомобіля для розвезення продукції ПрАТ «Охтирський пивоварний завод» в м. Полтава по запропонованій методиці та приведено залежності собівартості перевезень від зміни різних показників. Визначено оптимізаційні показники роботи транспорту на маршрутах, на основі яких розраховано раціональну вантажність автомобіля, розраховано економічний ефект.
Keywords: вантажність автомобіля; витрати на перевезення; доставка; ефективність; роздрібна мережа