Оцінка характеристик гідродинамічного гальмівного управління автомобіля - Бенуашку, Амін (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано аналіз вимог до гідродинамічних гальмівних приводів легкових автомобілів та приведено класифікацію сучасних гідравлічних приводів легкових автомобілів. Розглянуто стан і перспективи розвитку багатофункціональних гальмівних приводів легкових автомобілів. Виконано аналіз конструктивних типових схем багатофункціональних гідросилових гальмівних приводів легкових автомобілів
Keywords: ХАРАКТЕРИСТИКИ ГАЛЬМІВНОГО ПРИВОДУ; ГІДРОДИНАМІЧНИЙ ГАЛЬМІВНИЙ ПРИВІД; АВТОМОБІЛЬ; КЛАСИФІКАЦІЯ; ГІДРАВЛІЧНИЙ ГАЛЬМІВНИЙ ПРИВІД