Розробка бульдозерного устаткування багатоцільового використання - Литвиненко, Максим Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проведено патентний огляд конструкцій бульдозерів, на основі якого запропоновано модернізацію базової машини. Модернізація полягає у тому, що модернізований бульдозер має розширені технологічні можливості. В роботі проведено розрахунки, що підтверджують надійність і працездатність конструкції. В розділ охорони праці приведено заходи по створенню нормальних та нешкідливих санітарно-гігієнічних умов праці, заходи по забезпеченню безпечних умов праці.
Keywords: бульдозер; відвал; міцність; продуктивність; робочий орган