Оцінка впливу діяльності виробництва дорожньо-будівельних матеріалів на стан забрудненості атмосферного повітря (на прикладі філії «Пісочинське ДЕП» ДП «Харківський облавтодор») - Морозов, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Практична цінність виконаної роботи полягає в тому, що на підставі проведення аналізу стану атмосферного повітря у Харківській області в цілому (де розташовано підприємство), порядку здійснення технологічних процесів у філії «Пісочинське ДЕП» ДП «Харківський облавтодор» було проведено розрахунок показника концентрації викидів в атмосферне повітря димових газів та пилу через димову трубу асфальтобетонного цеху під час роботи сушильного барабану за умови застосування різних типів циклонів.
Keywords: асфальтобетон; атмосферне повітря; очисна споруда; концентрація забруднюючих речовин