Застосування програмного забезпечення під час обробки геодезичних даних в проектах землеустрою - Самойленко, Марко Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Використання геоінформаційних систем під час проведення геодезичних вимірів на місцевості дозволяє це здійснити з найменшими витратами часу і коштів. Комп’ютерна обробка геодезичних вимірів із застосуванням програмних засобів забезпечує графічну побудову об’єктів для розробки документації із землеустрою. Застосування програмного забезпечення Digitals під час обробки геодезичних даних при розробці «Проекту землеустрою щодо встановлення меж об’єкту Природно-заповідного фонду «Бурбулатівський» дозволяє виконати роботу швидко та якісно. Програмне забезпечення Digitals налічує певну кількість інформаційних шарів, застосування яких спрощує задачі фахівців в галузі геодезії, картографії та землеустрою.
Keywords: геоінформаційні системи; програмне забезпечення; документація із землеустрою; геодезичне знімання