КОМПЛЕКТУВАННЯ ПРИСТРОЯМИ ДЛЯ ПОЖЕЖОГАСІННЯ ВІТЧИЗНЯНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ, ЯКА МОЖЕ БУТИ ВИКОРИСТАНА ДЛЯ ГАСІННЯ ПОЖЕЖ - Кравцов, М. М.; Кравцов, М. Н.; Kravtsov, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто пропозиції по використанню наявної сільськогосподарської техніки, яку можна комплектувати пристроями для пожежогасіння та використовувати її для гасіння пожеж на об’єктах сільськогосподарського та промислового виробництва.
КОМПЛЕКТОВАНИЕ ПРИСПОСОБЛЕНИЯМИ ДЛЯ ПОЖАРОТУШЕНИЯ ОТЕЧЕСТВЕННОЙ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННОЙ ТЕХНИКИ, КОТОРАЯ МОЖЕТ БЫТЬ ИСПОЛЬЗОВАНА ДЛЯ ТУШЕНИЯ ПОЖАРОВ
COMPLETING BY EXTINGUISHING DEVICES FOR HOME AGRICULTURAL MACHINERY TO BE USED FOR FIRE FIGHTING
Keywords: пристрій; сільськогосподарська техніка; номенклатура пожежного обладнання; каталог основних засобів забезпечення пожежної безпеки; конструктивні рішення пристроїв для пожежогасіння; приспособление; сельскохозяйственная техника; номенклатура пожарного оборудования; каталог основных средств обеспечения пожарной безопасности; конструктивные решения приспособлений для пожаротушения; adaptation; agricultural machinery; fire fighting equipment nomenclature; main directory of fire safety; design solutions for fire-fighting appliances; 614.8