Проектування компонентів системи адаптивного управління конвеєрним транспортом - Плугіна, Т. В.; Єфименко, О. В.; Супонєв, В. М.; Ніколайчук, Н. О.; Pluhina, T.; Yefymenko, O.; Suponyev, V.; Nikolaichuk, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто завдання підвищення ефективності функціонування системи управління конвеєрними лініями за рахунок використання алгоритмів адаптації в умовах невизначеності. Проаналізовано питання проектування компонентів системи адаптивного управління конвеєрним транспортом (КТ). Запропоновано принципи створення адаптивних систем управління, технічного забезпечення та вимоги, що висуваються до основних компонентів системи.
Design of components of adaptive control system of conveyor transport
Keywords: ефективність; моделювання; конвеєрний транспорт; структура; елементна база; алгоритм; адаптація; програма; оптимізація; модель; efficiency; modeling; conveyor transport; structure; element base; algorithm; adaptation; program; optimization; model; 681.518.5; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.93.0.26