Розробка модулю контролю захисту інформаційних мереж транспортних засобів - Клюшник, Кирило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: розробка модулю сканування CAN мережі транспортних засобів. Об’єкт роботи: інформаційні мережі автомобілів. Предмет роботи: система визначення рівня захищеності CAN мережі. Проведено аналіз існуючих інформаційних систем в автомобільному транспорті. Обґрунтовано розробку мікроконтролерної системи сканування CAN мережі транспортних засобів за допомогою випромінювача та сканатора електромагнітних імпульсів. Розроблено мікроконтролерну систему, що складається з генератора електромагнітних імпульсів, блоку мікроконтролеру та модулю цифрового інтерфейсу мультиплексної шини даних. Розроблено електричну принципову схему запропонованої системи, виконані необхідні розрахунки. Створені друковані плати модулів системи. Результати дипломної роботи можуть бути використані як у навчальному процесі, так і у виробничій діяльності.
Keywords: інтерактивна система управління; мультиплексна шина даних; драйвер; скануюча система; автомобіль