Проєкт СТО у м. Черкаси з розробкою агрегатної дільниці - Політов, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з проектуванням агрегатної дільниці. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховано число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз та вибрано обладнання для діагностики, ремонту та обслуговування двигунів легкових автомобілів.
Keywords: ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; СТО; ПОСТ; ПЛОЩА; АГРЕГАТНА ДІЛЬНИЦЯ; РЕМОНТ; УСТАТКУВАННЯ; ОБСЛУГОВУВАННЯ