Удосконалення ланцюга постачання швидкопсувної продукції в роздрібну торгівельну мережу м. Полтава - Семенов, Данило Євгенійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Робота присвячена актуальній науково-практичній проблемі підвищення ефективності ланцюга постачання швидкопсувної продукції в умовах функціонування роздрібної торгівельної мережі. В роботі представлено аналіз літературних джерел щодо визначення недоліків існуючих методів формування розподільчих систем постачань. В роботі представлено методику підвищення ефективності логістичної розподільчої системи. Визначено раціональну довжину ланцюга постачань швидкопсувної продукції по запропонованій методиці та отримано економічний ефект.
Keywords: ланцюг постачань; розподільчий центр; складські витрати; собівартість перевезень; транспортні витрати; управління запасами