ВПЛИВ ВАНТАЖНОСТІ АВТОМОБІЛЯ НА ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ РОБОТИ НА РОЗВІЗНИХ МАРШРУТАХ - Шраменко, Наталя Юрiївна (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Встановлено залежність окремих техніко-експлуатаційних показників роботи на розвізних маршрутах від вантажності автомобіля. Запропоновано методику визначення довжини загального пробігу на розвізних маршрутах.
Keywords: вантажність; розвізні маршрути; 656.212.5