Дослідження властивостей відновлених асфальтобетонів, отриманих в результаті холодної регенерації на дорозі - Зінюк, Олег Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Наведено методи регенерації асфальтобетонних покриттів на дорозі. Надано основні поняття і класифікацію застосовуваних сумішей з матеріалу старого дорожнього покриття. Викладено короткий аналіз стану питання по регенерації асфальтобетонних покриттів у нас в країні і за кордоном. Викладено теоретичні основи технології ремонту асфальтобетонних покриттів методом холодного ресайклінгу.
Keywords: бітум; розріджувач; рідкий бітум; асфальтовий гранулят; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон