Системи очистки робочої рідини гідроприводів екскаваторів - Якименко, Михайло Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі здійснено аналіз систем очистки робочої рідини гідроприводів екскаваторів. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нового обладнання на постах механізації існуючих фільтруючих агрегатів, що мають можливість під єднатися до штатної гідросистеми екскаватора. Пости технічного обслуговування оснащуються стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: пост технічного обслуговування; надійність; гідропривід; очистка робочої рідини