Пристрій управління ризиками інформаційної безпеки в інформаційних системах - Кашкевич, Світлана Олександрівна; Шишацький, Андрій Володимирович; Неронов, Сергій Миколайович; Плєхова, Ганна Анатоліївна; Єфименко, Олександр Володимирович; Байдала, Владислава Юріївна; Саєнко, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Пристрій управління ризиками інформаційної безпеки в інформаційних системах містить модуль ідентифікації активів, модуль ідентифікації загроз, модуль ідентифікації вразливостей, модуль оброблення ризиків інформаційної безпеки, модуль оформлення звіту з аналізу ризиків інформаційної безпеки. Додатково містить модуль визначення ймовірності реалізації загроз, модуль оцінки можливих наслідків від реалізації загроз, модуль визначення рівня ризику інформаційної безпеки, модуль визначення допустимого рівня ризику інформаційної безпеки.
Keywords: інформаційна безпека; інформаційна система