ЕЛЕМЕНТИ ТЕОРІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В УПРАВЛІННІ ДОРОЖНІМ РУХОМ - Абрамова, Л. С.; Abramova, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто можливості та переваги застосування теорії штучного інтелекту в управлінні дорожнім рухом. Надано опис структурних схем раціональних агентів, проектування яких є задачею штучного інтелекту.
ЭЛЕМЕНТЫ ТЕОРИИ ИСКУССТВЕННОГО ИНТЕЛЛЕКТА В УПРАВЛЕНИИ ДОРОЖНЫМ ДВИЖЕНИЕМ
ELEMENTS OF THE THEORY OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN MANAGEMENT OF TRAFFIC
Keywords: дорожній рух; системи управління; штучний інтелект; раціональний агент; проектування систем; дорожное движение; системы управления; искусственный интеллект; рациональный агент; проектирование систем; traffic; systems design; artificial intelligence; rational agent; management system; 681.3.07