Вдосконалення технології застосування автоматизованих систем управління дорожнім рухом для ділянок автомобільних доріг в межах населених пунктів - Марусяк, Олег Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведені натурні дослідження та прорахунок інтенсивностей транспортного руху та потоків насичення; побудовані картограми інтенсивностей транспорту на досліджувальних перехрестях, розраховані основні такти та тривалості циклів; побудовані графіки роботи світлофорної сигналізації та координованого регулювання дорожнього руху.
Keywords: АСКР; зелена хвиля; поток насичення; інтенсивність руху; побудова графіку роботи світлофорної сигналізації; графік координованого керування