INDUSTRY 4.0 в задачах просторово часової орієнтації автомобільного транспорту - Стадольський, Роман Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Науковий результат полягає у доведенні доцільності розробки програмної платформи програмного забезпечення автотрансферу за технологією WEB та переходу до ІТ industry 4. Практичний результат передбачає застосування програмної інженерії у розвитку нових стартапів з об'єднання внутрішньої та зовнішньої телематки АКС, самоорганізації та мехатронізації автомобільної електроніки. Прогнозним припущенням досягнення мети, визначеної в АВР, є застосування її результатів автомобільними транспортними комерційними та державними, приватними компаніями і фізичними особами України.
Keywords: CLOUD СOMPUTING; хмарна інфраструктура; програмна інженерія; автомобільний трансфер