Використання модифікованих бітумних емульсій під час виконання робіт з влаштування поверхневої обробки для поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Суми-Полтава на ділянці км 52+000 – км 72+000 - Рибалка, Ігор Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проаналізований експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовані види ремонтних робіт, досліджено вплив полімеру та водного катіонного латексу Butonal NS 198 на властивості катіонних бітумних емульсій, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблені технології та організації виконання робіт з поточного дрібного та поточного середнього ремонтів автомобільної дороги, розглянуті питання контролю якості виконання робіт, охорони праці.
Keywords: Butonal NS 198; транспортно-експлуатаційний стан; бітумна емульсія; модифікована бітумна емульсія; поточний дрібний ремонт; поточний середній ремонт; корозійна стійкість; водостійкість; зсувостійкість; тріщиностійкість