Проектування автогрейдера середнього класу - Кривоконенко, Артем Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі проведено проектування автогрейдера середнього класу. Об’єкт дослідження – автогрейдер середнього класу. Виконано огляд конструкцій автогрейдерів середнього класу, вибір основних параметрів, тяговий розрахунок, визначення діючих навантажень, розрахунки на міцність вузлів і деталей, питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, визначення економічної ефективності.
Keywords: автогрейдер; розрахунок; потужність; міцність; параметри; сила