ДОСЛІДЖЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ПАРАМЕТРІВ РУХУ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ЩІЛЬНОСТІ - Ширін, В. В.; Ширин, В. В.; Shirin, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Визначено, що застосування відомих моделей транспортного потоку для визначення про-пускної здатності автомобільних доріг ускладнене через розбіжність значень дистанції між автомобілями в потоці. На підставі експериментальних досліджень визначено характер взаємозв’язку дистанції між автомобілями зі швидкістю руху в різних її діапазонах.
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЗАИМОСВЯЗИ ПАРАМЕТРОВ ДВИЖЕНИЯ ТРАНСПОРТНЫХ ПОТОКОВ ПОВЫШЕННОЙ ПЛОТНОСТИ
STUDY OF THE RELATIONSHIP OF PARAMETERS OF HIGH-DENSITY TRAFFIC FLOW
Keywords: транспортний потік; швидкість; дистанція; інтенсивність; щільність потоку; моделювання; транспортный поток; скорость; дистанция; интенсивность; плотность потока; моделирование; traffic flow; speed; distance; intensity; density flow; modeling; 656.021.2