Принципи побудови централізованого багатоцільового, оптимального регулювання рухом транспортних засобів у містах та регіонах - Альошин, Г. В.; Сословський, В. Г.; Ярута, А. М.; Alijoshin, G.; Soslovsky, V.; Yaruta, A.; Алёшин, Г. В.; Сословский, В. Г.; Ярута, А. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Представлено принципи побудови централізованого багатоцільового оптимального регулювання транспортним рухом. Наведено міру якості управління рухом, постановку та метод вирішення динамічних задач векторної оптимальної маршрутизації, функціональні рівні інформаційно-навігаційної системи.
Principles of modeling of centralized and multiple aimed optimum traffic control in cities and regions
Принципы построения централизованного многоцелевого, оптимального регулирования движения транспортных средств в городах и регионах
Keywords: регулювання транспортних потоків; мережі з чергою; системи навігації; traffic control; network with a queue navigation systems; регулирование транспортных потоков; сети с очередью; системы навигации; 621.313