Вдосконалення методів забезпечення технічного рівня автотранспортних засобів при проєктуванні та модернізації - Щербань, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У цій роботі запропоновані вдосконалення методів і засобів оцінки стану та поліпшення показників динамічних властивостей автотранспортних засобів на етапах проектування, постановки на виробництво та тривалої експлуатації, які впливають на напідвищення технічного рівня автотранспортного засобу. Проведено дослідження енергетичних та динамічних показників за допомогою удосконаленого методу визначення аеродинамічного опору автомобіля.
Keywords: автомобіль; динамічність; аеродинамічні характеристики; випробування; інженерна педагогіка; енергія; прогнозування; технічний рівень; лекція; функціональна стабільність; якість