УДОСКОНАЛЕННЯ ОЦІНКИ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА - Ачкасова, Л. М.; Ачкасова, Л. Н.; Achkasova, L. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Запропоновано удосконалену методику оцінки фінансового стану підприємства за допомогою матричного моделювання. Методика передбачає побудову матриць, що характеризують окремі аспекти фінансового стану: ліквідність та платоспроможність, рентабельність, фінансову стійкість, ділову активність та майновий стан підприємства. Також обґрунтовано підхід до визначення інтегральної оцінки фінансового стану на підставі результатів розрахунку матриць.
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ОЦЕНКИ ФИНАНСОВОГО СОСТОЯНИЯ ПРЕДПРИЯТИЯ
IMPROVING THE ASSESSMENT OF A COMPANY’S FINANCIAL CONDITION
Keywords: матричне моделювання; фінансовий стан; ліквідність; рентабельність; фінансова стійкість; ділова активність; майновий стан підприємства; матричное моделирование; финансовое состояние; ликвидность; рентабельность; финансовая устойчивость; деловая активность; имущественное состояние предприятия; matrix modelling; financial condition; liquidity; profitability; financial stability; business activity; property condition of a company; 330.322.05