Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з використанням регенерованої гуми на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Головань, Андрій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У процесі дослідно-експериментальної роботи визначений вплив добавки подрібненої гуми на властивості бітуму та асфальтобетону. Вказано на можли- вість економії коштів, у зв’язку з покращенням властивостей асфальтобетону, а так на покращення екологічної обстановки завдяки утилізації використаних авто- мобільних покришок.
Keywords: бітум; гумова крихта; подрібнення; асфальтобетон; модифікація; технологія; фізико-механічні властивості