Мотивація персоналу підприємства в межах концепції теорії поколінь - Волкова, Софія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі визначено сутність мотивації персоналу та об’єкту мотиваційного впливу суб’єкту управління; розглянуто сутність теорії поколінь та визначено її вплив на мотивацію працівників; виконано аналіз трудових ресурсів підприємства ТОВ «Варна» за останні три роки; вдосконалено методичний підхід щодо оцінки мотиваційного потенціалу працівників підприємства та виконано його апробацію; обґрунтовано напрямки підвищення мотиваційного потенціалу працівників організації базуючись на концепції теорії поколінь; розроблено систему преміювання працівників за якість виконуваних робіт та оцінено ефективність запропонованих заходів.
Keywords: мотивація; мотивація праці; мотиваційний потенціал; теорія поколінь