Дослідження ефективності функціонування логістичної системи ТОВ «СУМИПАСТРАНС» - Ткачов, Костянтин Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування системи замовлень автозапчастин ТОВ «СУМИПАСТРАНС». Розроблена модель управління багатономенклатурними поставками при обмеженні на капітал та облік витрат на зберігання в залежності від площі на дані види запасів з орієнтацією на підвищення ефективності функціонування даного підприємства.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; авс-аналіз; xyz-аналіз