Створення АКС (АНС) спеціального призначення - Холєв, Юрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Робота присвячена розвитку комп’ютеризації автомобільного транспорту за застосуванням, перш за все, інтелектуальної технологія (відповідно логіки розуміння людини) у спеціальних критичних системах. Це є теоретична та практична основа самоорганізації автомобільного транспорту у критичних спеціальних умовах пересування пасажирів та вантажу.
Keywords: СИНЕРГЕТИКА; ТЕЛЕМАТИКА; АВТОМОБІЛЬ; КРИТИЧНІ СИСТЕМИ