Розробка вимог до узгодженості динамічних характеристик засобів вимірювальної техніки і спектральних характеристик сигналу для розв’язання оберненої задачі вимірювань - Жупій, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – спотворення сигналу інерційними датчиками. Мета роботи – встановлення вимог до узгодженості динамічних характеристик засобів вимірювальної техніки і спектральних характеристик сигналу для розв’язання оберненої задачі вимірювань. Методи дослідження – математичного моделювання, математичної статистики. Дипломна робота присвячена розробці вимог до узгодженості динамічних характеристик засобів вимірювальної техніки і спектральних характеристик сигналу для розв’язання оберненої задачі вимірювань. Наявність даних вимог можуть допомогти вченим в галузі обернених метрологічних задач для наукової і навчальної роботи.
Keywords: амплітудно-частотна характеристика; вхідний сигнал; обернена задача вимірювань; спектр сигналу; узгодженість динамічної характеристики датчика і вхідного сигналу