Розробка поста діагностики легкових автомобілів в СТО міста Харкова - Ярмоленко, Владислав Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок станції технічного огляду легкових автомобілів, проаналізовані гальмівна частина сучасного легкового автомобіля, її несправності та методи їх усунення. Виконано підбір технологічного обладнання для виконання необхідних технологічних робіт. Висвітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконана техніко-економічна оцінка.
Keywords: ГАЛЬМА БАРАБАННІ; ГАЛЬМА ДИСКОВІ; ГАЛЬМІВНА ЧАСТИНА; ДІАГНОСТИКА КОЛЕСА; КОМПЛЕКС НЕСПРАВНОСТІ; РОЗРАХУНОК; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ