Технологія та організація експлуатаційного утримання, ремонту та підвищення безпеки руху автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський на ділянці км 540 – км 560. Частина 1. Весняне, літнє та осіннє експлуатаційне утримання - Каракатиця, В’ячеслав Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проекті розроблені технології та організація робіт при весняному, літньому та осінньому експлуатаційному утриманні
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційне утримання; земляне полотно; дорожній одяг; технологія та організація робіт; охорона праці; охорона навколишнього середовища