Єдиний інформаційний простір транспортної інфраструктури на місцевому та регіональному рівнях - Алексієв, О. П.; Алексієв, В. О.; Неронов, С. М.; Алексеев, О. П.; Алексеев, В. О.; Неронов, С. Н.; Alekseev, O.; Alekseev, V.; Neronov, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Розглянуто основні положення про інформаційний прості транспортної Інфраструктури на місцевому та регіональному рівні.
Единый информационный простор транспортной инфраструктуры на местном и региональном уровнях
Еhe single information space of the transport infra structure at the local and regional levels
Keywords: єдиний інформаційний простір; транспортна інфраструктура; ситуаційний центр; база даних; інтерфейс; единое информационное пространство; транспортная инфраструктура; ситуационный центр; база данных; интерфейс; common information space; transport infrastructure; situational center; database interface; 656.132 + 625.7.08.002.5