Вдосконалення геоінформаційного забезпечення при створенні планової основи території сел. Близнюки Харківської області - Бурка, Вадим Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі досліджено теоретико-методичне забезпечення проведення земельно-оціночних робіт, проведено аналіз і дати оцінку стану використання земельних ресурсів на території населеного пункту, проведено SWOT-аналіз проблем та конкурентних переваг території населеного пункту, досліджено процес формування планово-картографічного матеріалу як основи створення ГІС, досліджено можливості використання ГІС для оцінки земель.
Keywords: геоінформаційні системи; оцінка земель; зонування території; аналіз території; містобудівна цінність