Розробка станції технічного обслуговування середньої потужності - Васильєв, Вадим Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – розробити проект СТО з можливістю поглибленого процесу технічного обслуговування, діагностування та ремонту ходової частини легкових автомобілів. Об'єкт дослідження: система технічного обслуговування легкових автомобілів. Предмет дослідження: процес технічного обслуговування, діагностування та ремонту ходової частини сучасних автомобілів. Завдання дослідження: - виконати технологічний розрахунок СТО; - проаналізувати методи та засоби технічного обслуговування, діагностики та ремонту ходової частини автомобіля; - розробити технологічну інструкцію.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; ТЕХНОЛОГІЯ; РОЗРАХУНОК; ДІАГНОСТУВАННЯ; ХОДОВА ЧАСТИНА