ПОРІВНЯЛЬНІ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ВЕНТИЛЬОВАНИХ ДИСКОВИХ ГАЛЬМ АВТОБУСІВ НА ТИПОВИХ ВИПРОБУВАННЯХ - Гудз, Г. С.; Захара, І. Я.; Клипко, О. Р.; Осташук, М. М.; Захара, И. Я.; Gudz, G.; Zakhara, I.; Klypko, O.; Ostashuk, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Описано створений вимірювальний комплекс гальмівних властивостей та порівняльні результати експериментальних досліджень температурних режимів вентильованих дискових гальм автобусів на випробуваннях Ι та ΙΙ.
СРАВНИТЕЛЬНЫЕ ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ ТЕМПЕРАТУРНЫХ РЕЖИМОВ ВЕНТИЛЯЦИОННЫХ ДИСКОВЫХ ТОРМОЗОВ АВТОБУСОВ НА ТИПОВЫХ ИСПЫТАНИЯХ
COMPARATIVE EXPERIMENTAL RESEARCHES OF TEMPERATURE MODES OF VENTILATED BUS DISK BROKES AT TYPICAL TESTS
Keywords: вимірювальний комплекс; вентильовані дискові гальма; енергонавантаженість; енергоємність; температурні режими; випробування Ι та ΙΙ; измерительный комплекс; вентилируемые дисковые тормоза; енергонагруженность; энергоемкость; температурные режимы; испытания Ι и ΙΙ; measuring system; ventilated disc brakes; energy intensity; energy; consumption; temterature modes; trials I and II; 629.113-59.001.4