Дослідження ударного індукційно-динамічного двигуна, призначеного для формовки автомобільних кузовів - Болюх, В. Ф.; Рассоха, М. О.; Рассоха, М. А.; Bolukh, V.; Rassokha, M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Описано будову та принцип дії ударного індукційно-динамічного двигуна, призначеного для формовки автомобільних кузовів. Запропоновано методику експериментального визначення основних робочих характеристик привода. Результати експериментів порівняні з даними, обчисленими за допомогою математичної моделі.
Исследование ударного индукционно-динамического двигателя, предназначенного для формовки автомобильных кузовов
Research of the impact inductive electric motor for car metal surface treatment
Keywords: ударний індукційно-динамічний двигун; методика експерименту; експериментальні дослідження; ємнісний накопичувач; ударный индукционно-динамический двигатель; методика эксперимента; экспериментальные исследования; емкостной накопитель; impact inductive dynamic motor; experimental technique; experimental investigation; capacitive storage; 621.313:536.2.24:539.2